Siirry sisältöön

Oma tuotanto

Rakenteilla hirsirivitalo Kaarinaan Varsinais-Suomeen. Rivitalossa yhdeksän asuntoa, joissa jokaisella oma ulkovarasto. Lisäksi kiinteistölle tulee oma autotalli ja parkkipaikka. Tämä hirsirivitalo rakentuu omalle luonnonkauniille tontilleen. Tämän lähemmäksi palveluja ja samalla luontoa ei voi päästä.

Kaikki peruspalvelut ovat kävelymatkan päässä: lähikauppa 4 minuuttia, terveyskeskus 11 minuuttia, uimahalli 3 minuuttia ja niin edelleen! Meren tuoksun voi tuntea omalta kotiterassiltasi, sillä merenrantaan kävelee 11 minuuttia. Lisäksi lähellä sijaitsevat myös koulu ja päiväkoti.

Yhtiöön rakennetaan yhteensä yhdeksän 1-tasoista asuntoa, joista kuusi on kaksioita kooltaan 48,5-50,5 m2. Kaksi asuntoa ovat kolmioita ja kooltaan 76.5 ja 77m2. Lisäksi siihen kuuluu yksi neljän huoneen asunto kooltaan 82 m2.

Hyvä suunnittelu näkyy helppokäyttöisinä ja valoisina tiloina ja laadukkaissa materiaaleissa. Tunnelman lisäämiseksi asuntoihin on mahdollisuus asentaa tunnelmatakka, terassille parvekelasitus ja isompiin asuntoihin poreamme.

Rakennuspalvelu Tähtinen Oy

Vehmalaistentie 412, 23100 Mynämäki

Vieritä ylös